Format Laporan Laporan Kokurikulum

Format Laporan Laporan Kokurikulum

Format laporan aktiviti kokurikulum. Memberi wajaran kepada aktiviti kokurikulum supaya kurikulum dan kokurikulum boleh saling melengkapi dalam proses pendidikan di sekolah. Menetapkan dan mempelbagaikan aktiviti pasukan pakaian seragam kelab persatuan sukan dan permainan dengan tujuan memberi peluang kepada semua murid melibatkan diri dengan aktif secara individu dan kumpulan.

Nyatakan jumlah pendapatan yang diterima. 62 Salinan resit pembayaran perlu dikepilkan di dalam laporan aktiviti.

63 Bagi resit asal pembayaran perlu diasingkan bagi memudahkan proses pembayaran tuntutan. 70 PENUTUP 0 TANDATANGAN Disediakan oleh setiausaha no.

Tel untuk dihubungi disemak oleh pengarah program dan disahkan oleh tenaga pengajar Kursus Kokurikulum Berkredit. Contoh Laporan Aktiviti Kokurikulum Sekolah Setiap guru penasihat bagi persatuan kelab badan beruniform dan sukan di sekolah perlu membuat laporan untuk setiap aktiviti kokurikulum yang telah dijalankan.

Sila klik link di bawah untuk melihat contoh laporan aktiviti kokurikulum yang telah dijalankan di sekolah. UNTUK TINDAKAN - SISTEM PENGURUSAN.

ViewMenjadi penasihat utama kepada PengetuaPenolong Kanan Kokurikulum mengenai aktiviti-aktiviti sukan dan pendidikan jasmani. Merancang aktivitiprogram JUDUL PERANAN AKTIVITI KOKURIKULUM DALAM STATUS PENYELIDIKAN iii PERAKUAN PELAJAR iv DEDIKASI v PENGHARGAAN.

21 Peruntukan minimum perlaksanaan aktiviti kokurikulum sekolah 19. Contoh format laporan penglibatan aktiviti kokurikulum.

Contoh Format Laporan Aktiviti LAPORAN AKTIVITI UNIVERSITI KEBANGSAAN MALAYSIA 10 BUTIRAN AKTIVITI a Nama Aktiviti. C Dengan kerjasama.

F Jumlah peserta. Sila isikan borang kehadiran seperti di Lampiran A g Perasmi Nama Penuh Jawatan jika ada Pembukaan.

H Jumlah pendapatan. RM Jumlah perbelanjaan.

RM seperti di dalam. Kokurikulum ialah aktiviti di luar kelas.

Kokurikulum terdiri daripada persatuanpermainan dan unit beruniform. Banyak kebaikan yang diperoleh jika murid murid menyertai aktiviti kokurikulum.

Antara kebaikan aktiviti kokurikulum ialah murid murid dapat mengisi masa lapang dan tidak terjebak dengan gejala negatif. Hal ini supaya murid murid dapat mempelajari bahawa kita perlu menggunakan masa.

26 Mengurus dan melaksanakan sekurang-kurang 2 aktiviti Kokurikulum peringkat Daerah dan Negeri. 27 Memastikan 70 daripada jumlah pelajar di sekolah menyertai Badan Beruniform Kelab dan Persatuan melalui data Kokurikulum.

Laporan ringkas aktiviti sekolah by farizan saruji. 00000 ipoh perak laporan aktiviti program kurikulum hem kokurikulum 1.

Nama aktiviti program. Pertandingan permainan catur 2.

800 pagi 500 petang. Doc Contoh Format Laporan Aktiviti Kursus Kokurikulum Berkredit Nur Nabilah Academia Edu.

Laporan Penuh Aktiviti Pengurusan Dan Kokurikulum Qss 4013. Buku Laporan Aktiviti Kokurikulum 2020 Pages 1 50 Text Version Anyflip.

Laporan Penuh Aktiviti Pengurusan Dan Kokurikulum Qss 4013. Contoh minit mesyuarat pengurusan sekolah contoh memo contoh surat arahan kerja lebih masa contoh minit mesyuarat kewangan sekolah kali kedua contoh muka depan kertas.

Format laporan aktiviti kokurikulum setiap minggu. Berikut merupakan bahan persediaan awal tahun 2021 bagi guru sekolah rendah dan menengah.

View Format laporan UMS SPRINT - 2017doc from HK 03 at University of Malaysia Sabah. PUSAT KOKURIKULUM DAN PEMAJUAN PELAJAR LAPORAN AKTIVITI UMS DRAGON BOAT RACE 2017 RACING FORWARDS TARIKH.

Contoh laporan program. Pk05 pengurusan panitia pk05 3 sistem pengurusan kualiti sekolah sekolah wilayah persekutuan putrajaya format laporan program 1.

Program dekat padamu siri 2 2. Julai hingga september 2011 3.

Pada waktu persekolahan berdasarkan jadual waktu butiran aktiviti. Bahagian Kaunseling.

FORMAT LAPORAN SELEPAS MENJALANKAN AKTIVITI 2020. Pdf FORMAT LAPORAN SELEPAS MENJALANKAN AKTIVITI 2020 Popular.

Published on 17 June 2020 Modified on 17 June 2020 By. Laporan Aktiviti Kokurikulum.

For more information and source see on this link. Pelaporan dokumentasi kokurikulum 1.

PELAPORAN DOKUMENTASI DAN PENGURUSAN MAKLUMAT 2. FORMAT LAPORAN UMUM BULANAN.

Contoh Laporan Aktiviti Mingguan PBSM Sherly Jewinly. Rancangan Pengajaran Harian RPH RBT.

Simpan Simpan Laporan Aktiviti Kokurikulum-1 Untuk Nanti. 0 penilaian 0 menganggap dokumen ini bermanfaat 0 suara 77 tayangan 1 halaman.

Format dan Contoh Penulisan Jurnal. BORANG TUNTUTAN GURU PEMBIMBING.

Buku laporan aktiviti kokurikulum. Aktiviti kokurikulum smk gelang patah.

Majlis kokurikulum sekolah menengah kebangsaan gelang patah buku laporan aktiviti kokurikulum. Sekolah menengah kebangsaan gelang patah.

www.scribd.com