Contoh Laporan Latihan Industri Full

Contoh Laporan Latihan Industri Full

Laporan akhir latihan industri politeknik. GWSB telah menyediakan tempat untuk pelajar Latihan Industri yang mengambil kursus Perakaunan dan Kejuruteraan Awam mereka akan dibahagikan samada dibahagian pejabat dan tapak-tapak projek. 14 32 Ringkasan Laporan Harian dalam Latihan Industri Setiap pelajar politeknik dikehendaki menulis laporan harian bagi setiap aktiviti- aktiviti yang.

Laporan Penuh Latihan Industri Pelajar Politeknik Perdagangan 1. LAPORAN LATIHAN INDUSTRI OLEH NURDALILA BINTI MOHD DALIF DI PUTRAJAYA ENTERPRISE LOT 4157 BUKIT BERUANG MELAKA TENGAH MELAKA Buku laporan ini dikemukakan kepada Jabatan Perdagangan sebagai memenuhi sebahagian dari syarat penganugerahan Diploma Pengurusan Peruncitan POLITEKNIK PREMIER UNGKU OMAR JUN 2013 i.

Jabatan Pengurusan Politeknik Dan Kolej Komuniti. Unit Perhubungan Dan Latihan Industri 2016.

Panduan Penulisan Laporan Akhir Latihan Industri. Politeknik Kota Bharu Jabatan Pengajian Politeknik Kementerian Pengajian Tinggi.

Latihan industri adalah wajib bagi semua pelajar Politeknik. Di samping itu pelajar yang melalui latihan industri perlu menyediakan laporan mengenai latihan industri yang dijalankan sepanjang semester itu.

Laporan ini mengenai catatan latihan teknikal yang dilakukan oleh pelajar latar belakang syarikat kepentingan latihan industri dan. Setelah tamat menjalani latihan industri selama satu semester iaitu lima bulan di firma mahupun syarikat setiap pelajar politeknik diwajibkan membuat satu laporan bertulis yang lengkap.

Laporan bertulis yang lengkap ini mestilah dihasil berteraskan daripada buku laporan harian yang ditulis oleh pelajar sepanjang menjalani latihan. ABSTRAK Laporan ini menerangkan tentang aktiviti-aktiviti yang telah saya pelajari sepanjang saya menjalani latihan industri selama 20 minggu bermula pada 10.

92 Penulisan Laporan Akhir Latihan Industri 17 LAMPIRAN A. Borang Pendaftaran Kursus Latihan Industri 20 2.

Borang Akuan Lepas Tanggung 22 4. Surat Permohonan Latihan Industri 23 5.

Borang Jawapan 24 6. Surat Lapor Diri Pelajar 25.

Syukur ke hadrat ilahi kerana dengan taufik dan hidayahNya Laporan Akhir Latihan Industri ini dapat disempurnakan dengan keizinanNya. Dedikasi ini khas buat ibu dan bapa saya serta ahli keluarga yang banyak membantu saya di dalam penghasilan Blog Laporan Latihan Industri ini serta rakan-rakan seperjuangan lain yang turut bersama-sama membantu.

OBJEKTIF LAPORAN LATIHAN INDUSTRI Penilaian Latihan Industri akan dijalankan sepanjang tempoh Latihan Industri dan selepas tamatnya latihan seseorang pelajar. Hal ini bagi memenuhi keperluan pelajar untuk dianugerah dengan kelayakan diploma dari Kemeneterian Pendidikan Malaysia dan Jabatan Pengajian Politeknik.

Saya berjaya melaksanakan atau menghabiskan tempoh masa latihan industri disamping menyiapkan laporan akhir latihan industri pada tarikh yang telah ditetapkan oleh pihak politeknik sendiri. Ia mengandungi tentang latihan industri latar belakang firma ringkasan latihan sepanjang tempoh 20 minggu dan teknikal.

LAPORAN AKHIR LATIHAN INDUSTRI OLEH. NURFATIN HASNI AMYRAH BINTI MOHAMMAD ZULKIRNAI 15DRM16F1002 DI BR BOUTIQUE 463A JALAN PASIR PUTEH 31650 IPOH PERAK Laporan akhir latihan industri ini dikemukakan kepada pensyarah penilai di jabatan perdagangan bagi memenuhi sebahagian dari syarat penilaian latihan industri dan penganugerahan diploma pengurusan peruncitan POLITEKNIK SULTAN AZLAN SHAH.

Dengan terhasilnya blog laporan ini maka lengkaplah Latihan Industri saya dan saya hanya menunggu masa untuk ditemuduga sahaja sekembalinya ke Politeknik Balik Pulau untuk menyambung pelajaran. Sehubungan dengan itu saya berharap blog Laporan yang saya hasilkan ini dapat digunakan oleh pelajar-pelajar akan datang sebagai rujukan.

Tidak lupa juga kepada semua pegawai latihan industri kerana telah menguruskan tempat latihan kami. Akhir sekali jutaan terima kasih kepada semua pihak yang terlibat yang membantu saya sehingga terhasilnya Laporan Akhir ini dalam penerbitan kreatif.

Semoga Allah sahaja yang dapat membalasnya. Latihan industri adalah merupakan salah satu corak pembelajaran di mana para pelajar politeknik di semester empat dan semester enam akan menjalani latihan industri selama 20 minggu.

Latihan industri ini adalah wajib untuk dijalani oleh pelajar politeknik semester enam untuk kursus Diploma Kejuruteraan Awam bagi Politeknik Sultan Azlan Shah Perak. Laporan akhir latihan industri.

Nurul amira binti mohd yusof 16dpr11f2002 worldwide holdings berhad no 1worldwide7 lot lazuardi 729 seksyen 7 40000 shah alam selangor. Jun 2013 2 laporan akhir latihan industri.

Nurul amira binti mohd yusof 16dpr11f2002 di. Digalakkan untuk e-mel salinan Laporan Akhir Latihan Industri kepada panel penilai sebelum pelajar mendaftar tamat LI bagi bacaan awal panel penilai.

Laporan Akhir Latihan Industri 20 Rujuk Lampiran B5 Laporan akhir ini perlu dibuat mengikut format yang telah ditetapkan dan akan dinilai oleh Pensyarah Penilai. Latihan industri merupakan salah satu syarat atau kewajipan buat semua pelajar Politeknik di seluruh Malaysia yang perlu dilaksanakan pada semester enam 6 iaitu semester akhir.

Para pelajar perlu mengharungi fasa ini selama satu semester bersamaan dengan 20 minggu di firma yang telah dipilih. Contoh slide show untuk pembentangan latihan industri.

Documents Similar To Slide Show Pembentangan Laporan Akhir Latihan Industri. Contoh slide latihan industri PPT Powerpoint Ruby French Latihan Industri juga merupakan salah satu syarat yang wajib bagi setiap pelajar Politeknik untuk mendapatkan.

Laporan ini mengandungi pengenalan setiap bab yang mana merangkumi pengenalan tentang latihan industri latar belakang firma ringkasan latihan sepanjang tempoh 20 minggu dan bab-bab teknikal. Laporan ini adalah merupakan syarat penting bagi seseorang pelajar bagi memperolehkan diploma dari politeknik.

www.slideshare.net