Contoh Report Latihan Industri 2016 Politeknik Dat

Contoh Report Latihan Industri 2016 Politeknik Dat

Laporan latihan industri. Contoh laporan latihan industri full 1. Afzan noor hisyam bin isa jabatan kejuruteraan mekanikal diploma teknologi pembuatan laporan akhir latihan industri afzan noor hisyam bin isa 16dtp11f1018 kilang sawit chini 3 felda palm industries sdn.

Bhd 26690 pekan pahang darul makmur. Disember 2012 disember 2012 ptsb 2.

Laporan Penuh Latihan Industri Pelajar Politeknik Perdagangan 1. LAPORAN LATIHAN INDUSTRI OLEH NURDALILA BINTI MOHD DALIF DI PUTRAJAYA ENTERPRISE LOT 4157 BUKIT BERUANG MELAKA TENGAH MELAKA Buku laporan ini dikemukakan kepada Jabatan Perdagangan sebagai memenuhi sebahagian dari syarat penganugerahan Diploma Pengurusan Peruncitan POLITEKNIK PREMIER UNGKU OMAR JUN 2013 i.

Laporan Latihan Industri yang telah lengkap akan dihantar dan akan disemak oleh pensyarah bagi tujuan pemarkahan. Dengan adanya buku laporan ini para pelajar dapat memberi serba sedikit maklumat dan aktiviti yang diperolehi semasa menjalani Latihan Industri.

Latihan Industri memainkan peranan penting bagi mendedahkan keadaan alam pekerjaan. Penulisan laporan industri adalah diwajibkan kepada pelajar supaya dapat menerangkan latihan secara praktikal yang dilakukan semasa berada di organisasi secara bertulis.

Kerja-kerja yang dilakukan semasa menjalani latihan industri diterangkan kepada bentuk-bentuk yang lebih mudah difahami serta dapat mendokumentasi aktiviti-aktiviti yang dilakukan sepanjang latihan industri ini. Objektif Laporan Latihan Industri Laporan Latihan Industri amat dititikberatkan dan merupakan syarat lulus sesi Latihan Industri ia adalah bertujuan untuk.

Menterjemah kerja-kerja amali yang dilakukan ke dalam bentuk teori. Membentuk peribadi seorang pekerja yang berdisiplin kerana berupaya membahagikan masa dengan sebaiknya.

Laporan Latihan Industri ini disediakan untuk Sijil Kejuruteraan Bangunan Institut Kemahiran MARA Sungai Petani Kedah sebagai prasyarat untuk dianugerahkan Sijil Kejuruteraan Bangunan. PENGAKUAN PELAJAR Saya dengan ini mengaku bahawa laporan ini adalah hasil kerja saya sendiri kecuali bahan-bahan yang telah saya jelaskan sumbernya.

Syukur ke hadrat ilahi kerana dengan taufik dan hidayahNya Laporan Akhir Latihan Industri ini dapat disempurnakan dengan keizinanNya. Dedikasi ini khas buat ibu dan bapa saya serta ahli keluarga yang banyak membantu saya di dalam penghasilan Blog Laporan Latihan Industri ini serta rakan-rakan seperjuangan lain yang turut bersama-sama membantu saya.

Contoh format laporan latihan industri example of industrial training report format Assalamualaikum Hai semuatajuk hari ini agak lain sikit kan memandangkan ramai student yang duk mencari-mencari format untuk tulis dalam laporan latihan industri diorangformat ni khusus untuk student diploma dari UPM. OBJEKTIF LAPORAN LATIHAN INDUSTRI Penilaian Latihan Industri akan dijalankan sepanjang tempoh Latihan Industri dan selepas tamatnya latihan seseorang pelajar.

Hal ini bagi memenuhi keperluan pelajar untuk dianugerah dengan kelayakan diploma dari Kemeneterian Pendidikan Malaysia dan Jabatan Pengajian Politeknik. LAPORAN LATIHAN INDUSTRI OLEH FATIHAH BINTI ZULKEFLI 18DUP07F023 DI ISA TRAVEL TOURS SDN BHD NO11 LORONG MACHANG 1 TAMAN PENGKALAN MACHANG SUNGAI DUA13800 BUTTERWORTH SEBERANG PERAI UTARA PULAU PINANG Buku laporan ini dikemukakan kepada Jabatan Hospitaliti Sebagai memenuhi sebahagian dari syarat Penganugerahan Diploma Pengurusan.

Cara Penulisan Laporan Latihan Industri Langkah Demi Langkah. By sofea Sep 30 2018 pada 725 AM Kategori.

Masalah di Tempat Kerja. Chat dengan HR kami.

LAPORAN AKHIR LATIHAN INDUSTRI. LAMAN UTAMA PENGENALAN PENGHARGAAN ORGANISASI OBJEKTIF LAPORAN KOMEN DAN CADANGAN KESIMPULAN Penghargaan Salam sejahtera saya Sugenthi AP MuthuKrishnan 21DIP14F1119 siswi Politeknik Balik Pulau yang mengikuti kursus Diploma.

Laporan Kemajuan Latihan Industri Progress Report - Evaluated by Industrial Supervisor SKE-LP4A 2019 Pengesahan Buku Log Logbook Endorsement - Endorsed by Industrial Supervisor SKE-LP5 2019 Penilaian Latihan Industri Industrial Training Visit Evaluation SKE-LP6 2019. PANDUAN MENULIS LAPORAN LATIHAN INDUSTRI POLITEKNIK 8022016 085800 pm.

PANDUAN MENULIS LAPORAN INDUSTRI POLITEKNIK. Ini sedikit panduan untuk pelajar-pelajar lepasan Latihan Industri Untuk menulis laporan.

Harap sedikit sebanyak dapat Membantu. LAPORAN AKHIR LATIHAN INDUSTRI MELAWAT KLINIK KESIHATAN DAN KUATERS MUHAMMAD FAIEZIL BIN ABDUL RASHID LAPORAN AKHIR LATIHAN INDUSTRI 03DSB12F1042 KESIMPULAN DIS 2013 KLINIK KESIHATAN LATAR BELAKANG JKR Memberikan banyak faedah dan keuntungan kepada pelajar-pelajar untuk menimba.

Tanpa kalian sudah tentu saya tidak dapat menyediakan laporan bertaip latihan industri ini. Selain itu saya juga ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada pihak Politeknik terutamanya kepada para pensyarah di Unit Perhubungan Dan Latihan Industri kerana telah memberi kelonggaran kepada pelatih untuk mencari sendiri tempat untuk melakukan latihan industri.

Laporan akhir latihan industri. Laman utama pengenalan pendahuluan organisasi objektif laporan kesimpulan laman utama pengenalan pendahuluan organisasi objektif laporan kesimpulan network upgrading lay cable splicing testing lay.

Laporan ini juga telah dimuatkan dengan bab-bab teknikal yang dilakukan semasa latihan industri dijalankan. Secara tidak langsung laporan ini boleh dijadikan nota dan bahan rujukan kepada pelajar-pelajar itu sendiri dan ini seterusnya dapat membantu pelajar yang akan bekerja pada suatu hari kelak.

Laporan ini mengandungi pengenalan setiap bab yang mana merangkumi pengenalan tentang latihan industri latar belakang firma ringkasan latihan sepanjang tempoh 20 minggu dan bab-bab teknikal. Laporan ini adalah merupakan syarat penting bagi seseorang pelajar bagi memperolehkan diploma dari politeknik.

KESIMPULAN Latihan Industri merupakan salah satu syarat wajib untuk semua pelajar Politeknik Balik Pulau. Melalui sesi Latihan Industri pelajar bukan sahaja dapat meningkatkan kemahiran dalam bidang masing-masing malah pelajar juga didedahkan dengan teknik penyediaan dan penulisan laporan.

www.slideshare.net